Maj30

Svenljunga Super Motorweekend

INSTÄLLT - FLYTTAS TILL 2021

Svenljunga Super Motorweekend 30 maj

Välkomna till en fartfylld heldag

mer info kommer inom kort

Maj21

Svenljunga Super Motorweekend

Äntligen får vi göra Svenljunga Super Motorweekend igen!

Efter uppehåll har vi nu fått träffats och planerat ett hejdundrande motorevent. Att vi i Kinds motorklubb och Svenljunga Köping har ett gott samarbete känns väldigt bra. Vi har tillsammans anordnat Svenljunga Super Motorweekend tre gånger, vilka alla har varit lyckade. Efter uppehåll p.g.a. pandemi är vi igång igen. Med nya krafter, aktörer och drivkrafter ha vi tillsammans skapat ett större event.

Allt började 2014 när Bynanders Motormuseum öppnade för första gången, nu 2022 öppnar museet upp en ny utställningshall för lastbilar mm

Svenljunga Super Motorweekend har ett brett utbud som passar alla i familjen, från knattar till pensionärer. Här hittar man alltifrån mopeder, mc, bilar, traktorer, lastbilar, flygplan etc.

Den största nyheten i år är SM i cykeltrial, som kommer gå av stapeln på Bergsäter. Här får man se deltagarna hantera cyklarna på ett spektakulärt sätt som ni aldrig sett tidigare. På Bergsäter kommer det även vara uppvisning i Superenduro och dragracing på moped.

Mellan Bergsäter och torget finner ni en A-traktorträff, samt en Bilträff där ungdomar som tidigare år ställt ut sina A-traktorer, nu ställer ut sina bilar.

På och kring torget är det uppvisning i Timbersport och på eftermiddagen blir det flygplansuppvisning. Här finner ni även entusiaster som ställer ut olika fordon.

En rolig nyhet är att vi kan nyttja Ätrastrand som eventområde.

Givetvis kommer det finnas möjlighet till förtäring både på torget och Bersäter. Försäljningsstånd kommer finnas på torget och Ätrastrand.

Kvällen startar med det lokala förbandet Crimson, sen äntrar Rydell & Quick scenen, bandet som levererar en spektakulär ljusshow och rock med riff á la Rammstein och Metallica. Se dem live på scenen i öltältsområdet. Biljetterna till kvällen köps på Tickster eller på plats.

Vi vill passa på att tacka alla våra annonsörer, sponsorer, funktionärer och medlemmar i våra föreningar för ett fantastiskt engagemang som gör det möjligt för oss att arrangera Svenljunga Super Motorweekend.

Vi hälsar er välkomna till ett fartfyllt evenemang!

/ Kinds MK och Svenljunga Köping

 

Aktiviteter

Augusti26
Augusti27